Over LEAN UP IT

2013

De start

LEAN UP IT is ontstaan vanuit de behoefte om Nederlandse bedrijven bij te staan in het opzetten van een offshore service desk. Hierdoor hebben we ook onze maatschappelijke ambitie vervuld, namelijk het waarborgen van langdurige werkgelegenheid en het tot stand brengen van een win-win situatie voor alle belanghebbenden.

2017

De volgende stap

4 jaar na de start kreeg de directie de kans om de activiteiten voort te zetten in een nieuw pand. Dit pand was voor ons ideaal, gezien het feit dat we veel kantoorruimte nodig hadden vanwege de toenemende vraag naar offshore resources. Zo breidt onze propositie zich uit en hebben we in de tussentijd administratieve medewerkers geworven.

2020

Jaar van de 50

In 2020 werken er niet alleen service desk medewerkers, administratieve medewerkers, finance professionals, technische engineers maar ook legal en HR voor bedrijven in Nederland. De 50e klant wordt verwelkomt en door de inhoudelijke betrokkenheid krijgt de directie steeds vaker het verzoek van klanten om IT-gerelateerde functies via het offshore kanaal in te vullen.

2021

LEAN UP IT is born!

Na goed te hebben geluisterd naar onze klanten en grondig marktonderzoek te hebben gedaan in zowel Nederland als Suriname, is LEAN UP IT tot leven gekomen (ingeschreven bij de Surinaamse KVK).

Samen met onze klanten en medewerkers streven wij naar innovatie.

Het is tijd voor actie!