Missie, Visie & Strategie

“Strategy is a fancy word for coming up with a long-term plan and putting it into action.”

k

Kernwaarden

Wij staan voor persoonlijke verbinding, waarbij heldere communicatie en wederzijdse loyaliteit centraal staan in onze samenwerkingen. Wij vinden het belangrijk om veel tijd te steken in persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkelingsdoelstellingen

LEAN UP IT heeft als duurzame ontwikkelingsdoelstellingen; het faciliteren van welvaart, bijdragen van kwalitatieve educatie, eerlijk werk en economische groei met de focus op wereldwijd partnerschap.

Missie

Onze missie is het bereikbaar maken van kosten efficiënte IT-professionals voor Nederlandse ondernemers, waardoor groei gestimuleerd wordt.

Visie

LEAN UP IT wilt een duurzame technologische co-creatie brug tussen Suriname en Nederland, waardoor ontwikkeling in de breedste zin van het woord kan worden bereikt voor iedereen.

Strategie

LEAN UP IT biedt IT-professionals tegen scherpere tarieven aan voor Nederlandse ondernemers waar voor dezelfde financiële middelen er géén vergelijkbaar IT-specialist op de loonlijst in Nederland kan komen te staan. Hierdoor kunnen Nederlandse ondernemers kosten efficiënt groeien.

Weten wat wij voor Nederlandse bedrijven doen?