Lean up It Timeline

2013

De start

Begonnen vanuit de behoefte om Nederlandse bedrijven te helpen met het faciliteren van een offshore Service Desk. Door dit te doen werd ook onze maatschappelijke ambitie ingevuld, namelijk zorgdragen voor langdurige arbeidsplaatsen en cre├źren de eigenaren een win-win-win situatie.

2017

De volgende stap

4 jaar na de start van krijgt de directie de kans om de activiteiten voort te zetten in een nieuw pand. Dit pand is voor ons ideaal, gezien het feit dat wij veel kantoorruimte kregen. Die was nodig i.v.m. de toenemende vraag naar offshore resources zo breidt de propositie zich uit en worden in de tussentijd administratieve medewerkers geworven.

2020

Jaar van de 50

In 2020 werken er niet alleen service desk medewerkers, administratieve medewerkers, maar ook legal en HR voor bedrijven in Nederland. De 50e klant wordt verwelkomt en door de inhoudelijke betrokkenheid krijgt de directie steeds vaker het verzoek van klanten om IT gerelateerde functies via het offshore kanaal in te vullen.

2021

LEAN UP IT is born!

Er is geluisterd naar klanten, onderzoek gedaan naar de markt in Nederland en in Suriname en LEAN UP IT wordt geboren (ingeschreven bij de Surinaamse KVK).

Samen met onze klanten en onze medewerkers gaan wij innoveren.

Tijd voor actie!